Fotografia-pomysł na biznes?
Fotografia-pomysł na biznes?
Moją pasją jest fotografia. Zajmuję się nią już od kilku lat. Zastanawiam się czy ie zająć się tym zarobkowo. Jak myślicie można na tym zarobić? Ja wiem, że w sezonie wakacyjnym można zarobić na sesjach ślubnych ale co w zimę? Na chwilę obecną nie stać mnie na sprzęt i studio ale pomyślałam, że mogłabym je wynająć. Znalazłam taką możliwość tutaj [usunięto reklamę]. Myślicie, że to dobry pomysł?
Re: Fotografia-pomysł na biznes?
fotografów jak nasrał
można zarobić jak nakręcisz niebywałe wydarzenie, w stylu moment katastrofy smolenskiej , itd ale sprzedajac taki materiał bbc , cnn bo w polsce to ci by skonfiskowali i jeszczep osadzili w wiezieniu
A ten link to oczywiście podpucha, wejdz a zawładniemy twoim kompem. No podejrzana jesteś kobieto

można zarobić jak nakręcisz niebywałe wydarzenie, w stylu moment katastrofy smolenskiej , itd ale sprzedajac taki materiał bbc , cnn bo w polsce to ci by skonfiskowali i jeszczep osadzili w wiezieniu

A ten link to oczywiście podpucha, wejdz a zawładniemy twoim kompem. No podejrzana jesteś kobieto

Gdybyś się jednak zdecydowała na własny biznes polecam program [usunięto reklamę], w którym wystawisz faktury swoim kontrahentom jak i rozliczysz swoją firmę (program do księgowości online). Mają też w ofercie magazyn, ale myślę, że w Twojej branży nie będzie potrzebny.
Ja myślę, że lepszym pomysłem na biznes jest jakiś sklep internetowy. Mam już pomysł co będę sprzedawała i gdzie. Z uwagi na fakt, że na razie liczę każdy grosz szukałam taniego sklepu internetowego a znalazłam darmowy na http://pasejo.pl/. Czy myślicie, że sklep z kosmetykami i suplementami diety będzie miał popyt w internecie?
Niezależnie od rodzaju prowadzonego biznesu na pewno warto zwrócić uwagę na usprawnienia. http://jirasolutions.pl/jak-usprawnic-p ... ej-firmie/ - JIRA Polska jest świetnym narzędziem dzięki któremu możemy poprawić przepływ informacji zarówno w małej jak i średniej firmie.